Video

Leveranse av HP Designjet L65500

Film: Gregersen AS og Colormaster. Musikk: Kevin MacLeod.

Colormaster Norge fikk i høsten 2009 levert sin HP Designjet L65500 - en HP lateksskriver som visker ut skillet mellom produksjon for innendørs og utendørs. Leveringen var av noe spesiell karakter, da den 1020 kilo tunge skriveren måtte løftes over en fire etasjer høy bygård i Oslo, for så og sluses inn i andre etasjen, gjennom et hull i veggen, laget for anledningen.

Jobben ble utført av Cargo Partner Lillestrøm, og krevde to lastebiler, én truck og én mobilkran. Totalt ble det brukt seks timer på løftet.

Den første delen av filmen viser instllasjonen, mens del to oppsummerer et oppdrag Colormaster tok på seg for Redd Barna under fredsprisutdelingen til Barrack Obama. Redd Barna arrangerte denne dagen en fredsprisfest for 3000 barn på Rådhusplassen i Oslo. Fotografen tok et bilde av folkemengden under konserten, som i hui og hast ble levert Colormaster i Oslo sentrum. Her fikk man kun 20 minutter på seg fra han ringte på døra på Schous plass til det 4.50 x 2 meter store bildet skulle vises på scenen på Rådhusplassen. En mindre utgave av bildet ble i ettertid overrakt Barrack Obama.


Sigarbutikken på Grunerløkka

Film: Jens Sjøstrand

Rensing og montering av ny folie på butikkvinduene.