Nyheter

Takk fra streetlight

Morten Laursen Mars 2014

Streetlight

Hei, Sverre og dere hos Kreativ Consulting. Da tyfonen Haiyan traff Filippinene den 8. november i fjor, ble senteret vårt i Tacloban jevnet med jorden. Stormen rev bygningene vi holdt til i, og den påfølgende stormfloen skylte de fleste av eiendelene våre på sjøen. Heldigvis gikk det bra med det viktigste: Barna på senteret vårt, Erlend og alle som hadde søkt tilflukt hos Streetlight overlevde og har det bra i dag.

Vi i Streetlight setter stor pris på gaven dere har bidratt med, og lover å forvalte den som best vi kan! Tusen takk! Streetlight har ikke livets rett uten gavmildhet som den dere har vist oss.

På vegne av alle oss i Streetlight
Robert Hoven, styreleder


Konvolutter

Morten Laursen November 2013

Konvolutter

Vi trykker nå også på konvolutter på egen digital maskin. Her er små opplag intet problem mot ordinære offset maskiner som krever store opplag.

Med digitaltrykk av konvolutter kan vi også trykke utfallende på konvolutter noe offsettrykk ikke er i stand til.

Det er også mulig å trykke på budskap og bilder slik at konvolutten kan brukes som et medie til kampanjer etc.


Arizona 550 XT

Morten Laursen September 2012

Arizona 550 XT

Fotografisk kvalitet, høy hastighet, UV-flatbedskriver for ekstra store utskrifter

Med denne flatbedskriveren for ekstra stort format, kan vi print på stive paneler som er opptil 2,5 m x 3,05 m, og opptil 50 mm tykke; og på bøyelige ruller som er opptil 220 cm brede. Du kan til og med produsere utskrifter på flate objekter med ujevn form.

Les mer om Arizona 550 XT